Yumurta üzerinde Allah yazısını gören İzlandalı secdeye gitti

Yumurta üzerinde Allah yazısını gören İzlandalı secdeye gitti

İzlanda’da yaşamını sürdüren Arap asıllı Ferid ve Anisa Jussab çifti yumurtanın üzerinde Arapça Allah lafzı yazan bir yumurtaya tevafuk etti…

Tercüme: Ömer Çiftçi-Risale Haber

İzlanda’da yaşamını sürdüren Müslüman çift yumurtayı görünce şaşkınlıkla dona kaldı. Yumurtanın üstünde açık bir biçimde Allah (c.c.) yazıyordu.

Geçtiğimiz günlerde bir süpermarkete alışverişe giden çift, Akşam yemek üzere kek yapmayı planlıyordu. Marketten bir kutu yumurta alan çift, eve dönüp kutuyu açtıklarında şoktan gözlerini yaşartan bir manzara ile karşılaştırdı.

“Bu kesinlikle Allah’ın bize bir mesajı” diyor 36 yaşındaki Anisa Jussab, “kocamla beraber yumurtayı fark ettiğimizde ağlamaya başladık” diye ekliyor.

“Daha önce bulutlarda, ağaçlarda veya hayvanların üstünde beliren Allah yazısı ile ilgili haberleri okumuştuk. Ama canlı tanık olmak bambaşka bir duygu” diyor Ferid Jussab. Bu yaşadıklarının kendilerinin dine daha çok sarılma sebebi olduğunu söyleyen Ferid, yumurtayı fark eder etmez dizlerinin üzerine çöküp secdeye kapandığını söylüyor.

“Ben günde 5 vakit namaz kılan biriyim. Biliyorum ki görmek isteyen için Allah’ın adı tüm kainatta yazıyor. Çevremizdeki her şey onun adını haykırıyor. Ama böyle bir mucizeye şahit olmak beni derinden etkiledi” diye de ekliyor Ferid.

Mirror.co.uk’in haberine göre yumurta ailenin İzlanda’da yaşayan diğer Müslüman dostlarının da dikkatini çekti. Bölge imamı ise ailenin isterse yumurtayı yemesinde bir beis olmadığını belirtti.

yumurta_allah.jpg

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.