Yozgat’ta dedeler demokrasi nöbetinde

Yozgat’ta dedeler demokrasi nöbetinde

Yozgat’ta tutulan demokrasi nöbetinde dedeler ön safta yer alıyor. 83 yaşındaki Osman Oğrum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meydanlarda gidine kadar kendisinin de meydanlarda olacağını söyledi.

Yozgat’ta tutulan demokrasi nöbetinde dedeler ön safta yer alıyor. 83 yaşındaki Osman Oğrum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meydanlarda gidine kadar kendisinin de meydanlarda olacağını söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan darba girişimin ardından başlayan meydanlardaki demokrasi nöbetleri sürüyor. Yozgat’ta her gece binlerce insan Cumhuriyet Meydanında toplanırken, yaşlılarda bu nöbette ön saflarda yer alıyor. Elinde Türk Bayrağı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çalan müzik eşliğinde sallayan 83 yaşındaki Osman Oğrum, “Vatan için millet için bir haftadır buradayım. Cumhurbaşkanımız meydanlardan gidene kadar buradayım. Cumhurbaşkanım için canımı veririm. 83 yaşındayım sonuna kadar mücadele edeceğim bu Firavunlarla. Darbecilerin Allah belasını versin” dedi.

Emekli İmam Necati Yıldız, bu hainlerle uzun yıllardır mücadele ettiğini belirterek, “Demokrasi nöbetindeyiz. Ben emekli bir imamım 1991’den beri bunların zulmü altında tek başına mücadele etmekteyim. Bunların zulmünden dolayı emekliye ayrıldım. 1991’den beri bunları çok iyi tanıyorum, bunlarla mücadele ediyorum. Her gittiğim yerde her ortamda bunları deşifre ettim, kötüledim. Kötü oldukları da şimdi ortaya çıkmıştır. Biz buradayız, devletimizin, cumhurbaşkanımızın yanındayız. Buradayız sonuna kadar da buradayız. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. O çapulcular, askeri elbiseyi giyip de insanlarımıza mermi yağdıranları Allah kahreylesin. Onların mezarlarını bir araya koyup lanetli bir mezar olarak yapılmasını istiyorum. Allah’ın izni ile bu vatanı bölemeyecekler, onlar hedeflerine ulaşmayacaklar, ulaşamadılar. Allah bizimle beraberdir” diye konuştu.

Bazı vatandaşlarda bebekleriyle birlikte meydana gelip demokrasi nöbeti tuttu.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.