Yolda bulduğu 50 bin lirayı zabıtaya teslim etti

Yolda bulduğu 50 bin lirayı zabıtaya teslim etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işçi emeklisi bir vatandaş, yolda bulduğu ve içinde 50 bin lira olan para çantasını sahibine ulaştırdı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işçi emeklisi 67 yaşındaki Fevzi Çelik, öğle saatlerinde pazar alışverişinden dönerken Altay Mahallesi Pazar Camisi yakınlarında yerde siyah renkli bir el çantası buldu. Çantanın düşürülmüş olabileceğini düşünen Çelik, içinde para olduğunu görünce Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne giderek durumu anlattı, ardından sahibine verilmek üzere para çantasını teslim etti.

İçinde 50 bin lira olduğu tespit edilen çantayı teslim alan zabıta ekibi, paranın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

Kısa süre sonra çantanın sahibine ulaşan zabıta ekibi, parayı sayarak teslim etti.

Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, "İçerisinde 50 bin lira gibi oldukça yüksek meblağ olan çantanın sahibine kısa sürede ulaştık. Parayı, isminin açıklanmasını istemeyen sahibine teslim ettik." dedi.

Çantayı bulan Fevzi Çelik ise "İnsanlık görevimi yaptım. Parayı kısa sürede sahibine ulaştıran zabıtaya teşekkür ediyorum. Sahibi de iyi günlerde güle güle harcasın." diye konuştu. -AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.