Yoksulluğa kalıcı çözüm

Yoksulluğa kalıcı çözüm

Emin Şirketler Grubu her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel hale getirdiği yurtdışı yardım faaliyetlerine Afganistan, Sudan ve Uganda’yı da ekledi.

Daha önceki yıllarda; Somali, Afganistan, Bangladeş, Arakan, Nijer gibi dünyanın en fakir ülkelerine Ramazan ayında düzenledikleri yardım faaliyetlerine bu yıl da Uganda, Afganistan ve Sudan’ı ekledi. Emin Grup çözüm ortakları ve Emin Grup çalışanlarının desteklediği yardım kampanyası neticesinde toplanan yardımlar o ülkelerde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

TÜRK HALKINA DUALAR ETTİLER

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün’ün de büyük katkı sağladığı kampanya Emin Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren HAGEV Vakfı aracılığıyla yoksullara ulaştırıldı.

Emin Grup çalışanlarından oluşan ekipler tarafından götürülen yardımları alan yoksul aileler hem yardım edenlere, hem yardımı getirenlere, hem de Türk halkına dualar ederek kendilerini unutmamanın verdiği sevinci yansıttılar.

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Konuyla ilgili Emin Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, dünyanın neresinde olursa olsun yoksullara karşı büyük sorumlulukları olduğunu, sadece Ramazan ayında değil, yılın tamamında yurt dışı yardımlarını sürdürdüklerini söyledi. Emin Üstün, “Amacımız, yoksulların 12 ay süreyle mutlu geçirmelerini sağlamak. Adeta onlara birer bayram hediyesi vermek” dedi.

Yapılan yardım faaliyetlerinin kalıcı çözüm olmadığının farkında olduklarını belirten Emin Üstün, yurt dışında gidilebilen ülkelerde yoksullara yönelik çalışmaları daha da farklılaştırmak ve çözüm odaklı sürdürmek gerektiğini söyledi.   

ÖNCÜ OLMAK İSTİYORUZ

İnsanların daha kaliteli hayata kavuşabilmeleri ve gelişmelerini sağlama yolunda kalıcı çözümler sunulmasının gereğinin altını çizen Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Bizler yurt dışında hangi ülkede olursa olsun onları kardeşlerimiz olarak gördüğümüz için her daim onların yanında olmamız gerektiği düşüncesini taşıyoruz ve ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yapılan hayır işlerinin gizli olması belki daha makbul olabilir. Fakat biz bu yardım halkasını genişletmek, örnek oluşturmak istiyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda da dünyanın yoksul ülkelerine elimizden gelen desteği vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

yeniakit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.