Yılmaz Erdoğan 15 Temmuz'u yorumladı

Yılmaz Erdoğan 15 Temmuz'u yorumladı

Yazıp, yönettiği ve oynadığı yeni filmi 'Ekşi Elmalar' ile sinemaya tekrar dönen Yılmaz Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında açıklamalarda bulundu.

'15 Temmuz'u tarihsel bir olay olarak gördüğünü ifade eden Erdoğan, "Umarım kimsenin aklından bir daha böyle saçma sapan bir şey geçmez. Yenikapı Ruhu'nun kalıcı olması gerekiyor. 'Biz'in hepimize ihtiyacı var" dedi.
YAZDI, YÖNETTİ VE OYNADI
Erdoğan'ın hem yazıp yönettiği hem de Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Fatih Artman ve Şükrü Özyıldız'la birlikte kamera karşısına geçtiği "Ekşi Elmalar" filmi ise geçtiğimiz hafta vizyona girdi.
'YOKSUNLUKLARI DA ANLATIYOR'
Yazarlık kariyerinde Hakkari'nin önemli olduğunu vurgulayan 48 yaşındaki Erdoğan yeni filmi hakkında şöyle konuştu: "Hakkari'de kola yoktu. Canım çekti bir gün. Arkadaşlar 'Kola ne ki?' demişlerdi. Şampuan da öyle bir şeydi. Bu film, bir yerde o yoksunlukları da anlatıyor."
AYRINTILAR ÖNEMLİ
"Yazarken hayatın içindeki detayların belirleyici olduğunu söyleyebilirim. Ayrıntılar ben de çok etkilidir"
'ONUR VERİCİ'
Ailelerin bir ferdi gibi kabul edilmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Erdoğan, "Üç kuşak tarafından bilinmek onur verici" dedi.

Mynet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.