Yıldırım: FETÖ ajanları intikam için olay çıkardı!

Yıldırım: FETÖ ajanları intikam için olay çıkardı!

Aziz Yıldırım, 12 Mayıs 2012'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan şampiyonluk maçında meydana gelen olayları FETÖ'nün başlattığını iddia etti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'e konuştu.

Aziz Yıldırım, Kadıköy'de 12 Mayıs 2012'deki olaylı G.Saray derbisinde meydana gelen olayları FETÖ'nün organize ettiğini söyledi: "O maçın öncesini hatırlayın. Ortada bir şey yokken polis basıyor taraftarın üstüne gazı. Amaç taraftarı galeyana getirmek. Taraftar, bu FETÖ'cü polislerin dolduruşuna gelmedi. Karşılık verse olayların büyüyeceğini ve maçın oynanmayacağını çok iyi biliyorlardı.

ALKIŞA KARŞILIK GAZ SIKTI

Polis, maç başladığında olay çıkarmak için bekliyordu. Gol atsak sonuç değişmezdi. Maç 0-0 bitmesine rağmen yapılanları herkes gördü. Polis birden sahaya girip, takımı alkışlayan taraftara gaz sıkıyor. F.Bahçe forması giyen FETÖ ajanları başlıyor, içeride ve dışarıda olayları büyütmeye. F.Bahçeli olmayan ama düğün davetiyesi dağıtanlardan tutun olay çıkaranların F.Bahçe'yle alakası yoktu. Bu olayları bahane ederek taraftara operasyon yapıp, intikam alacaklardı.

O POLİSLER NEREDE?

12 Mayıs'taki maçta görev yapan amirler, komiserler şimdi nerede? Görevli olanların tamamına yakını görevlerinden uzaklaştırıldılar. Önce 3 Temmuz kumpasıyla mücadele edelim sıra onlara da gelecek. Zaten bununla ilgili de hazırlanmış bir dosya var. Yakında neler olur bilinmez. Savcı-hakimlerin dosyası HSYK'da."

Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.