Yıldırım: 16 Nisan'da aydınlık yarınlarımız için 'evet' diyeceğiz

Yıldırım: 16 Nisan'da aydınlık yarınlarımız için 'evet' diyeceğiz

Başbakan Yıldırım, "16 Nisan'da geleceğimiz, çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için 'evet' diyeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız ve 16 Nisan'da 'evet' ile sandıkları dolduracağız." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmasının ardından karayolu ile Bodrum'a hareket etti.

Başbakan Yıldırım, Yatağan ilçesinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Otobüs üzerinden vatandaşlara hitap eden Yıldırım, "Heyecanınız, sevginiz bize enerji ve güç veriyor. 16 Nisan'da geleceğimiz, çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için 'evet' diyeceğiz. Bu size yakışır. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız ve 16 Nisan'da 'evet' ile sandıkları dolduracağız. Yatağan tek bayrak, tek millet, tek devlet için 'evet' diyor." şeklinde konuştu.

Yıldırım, Milas ilçesinde de vatandaşlar tarafından Türk bayraklarıyla karşılandı. Burada da vatandaşlara seslenen Yıldırım, "Artık Milas üzerine düşen görevi yapacak. Hastane inşaatı devam ediyor. Havaalanınız esaslı bir şekilde yapıldı. Yollar tamam. Limanınızı da dışarı çıkardık. Şimdi sıra sizde. 16 Nisan'da tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek vatan için 'evet' diyeceksiniz. Allah'a emanet olun." ifadelerini kullandı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.