Yıl sonuna kadar sabredelim sonra millete gidelim

Yıl sonuna kadar sabredelim sonra millete gidelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Milli Tarım Projesi kapsamında Külliye'de önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Başbakan burada! Bunu ilk defa söylüyorum. Ben diyorum ki yıl sonuna kadar sabredelim sonra millete gidelim.(AB üyeliği için).."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Milli Tarım Projesi kapsamında Külliye'de önemli açıklamalarda bulundu. 

"YIL SONUNA KADAR BEKLEYELİM, SONRA MİLLETE GİDELİM"

Başbakan burada! Bunu ilk defa söylüyorum. Ben diyorum ki yıl sonuna kadar sabredelim sonra millete gidelim. İngiltere bile ne yaptı? İhtiyacı olmadığı halde millete gitti. Çıkma kararı aldı. Siz verdiğiniz hiçbir sözü tutmadınız ki nereye yürüyeceğiz. Bunlar dürüst değil, biz dürüst olanlarla yürüyeceğiz. Birileri kendi akıllarınca bize bu coğrafyayı dar etmek istiyorlar. Terbiyesize bak ya yaptırım uygularız diyor! Senin her yerin yaptırım olsa ne yazar? Onların kullandığı her türlü maşa ne kadar hain ne varsa hepsinin başını ezeceğiz.

Şehitlerimizin cenazelerinde biz gözyaşı dökeceğimize varsın onların topu birden cehennem çukurunda yansın! Biz altında doğduğumuz bayrağımızın altında ölmeye yemin ettik. Tüm terör örgütlerinin saldırısında andımıza olan bağlılığımız artıyor. Bunun için tek bayrak tek vatan tek devlet tek millet diyoruz. Bize ya olmaktan ya ölmekten başka şans tanımayanlara cevabımızı öyle bir vereceğiz ki görmeyen duymayan kalmayacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.