Yenibosna'daki saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı

Yenibosna'daki saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Yenibosna 75.Yıl Polis Merkezi yakınında gerçekleşen hain saldırıya ilişkin soruşturma başlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, olaya karıştığı belirtilen bir teröristin eşkalini tespit etti.

İstanbul Yenibosna'da 75.Yıl Polis merkezi yakınında bomba yüklü motosikletle düzenlenen saldırı ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

İstanbul Valisi Şahin, saldırıda 1'i ağır, 5 kişinin yaralandığını açıkladı. Olay yerinden kaçan 2 teröristin yakalanması için operasyon başlatılırken, çevredeki binalar da tahliye ediliyor.Patlamanın olduğu bölgeye gelen polis ekipleri, olaya karıştığı belirtilen bir teröristin eşkalini tespit etti. Güvenlik güçleri, teröristin yakalanması için çevrede uygulama başlatırken, polis helikopteri de çalışmalara havadan destek veriyor. Ekipler, otobüs ve metrobüslerde de çalışma yapmaya başladı.

Olay yerine gelen Bomba İmha Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafiğe kapatılıp boşaltılan Fatih Caddesi ve çevresinde inceleme yapıyor.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.