Yeni Sigara Fiyatları ne kadar? İşte zamlı sigara fiyatları

Yeni Sigara Fiyatları ne kadar? İşte zamlı sigara fiyatları

Türkiye geçiğimiz günlerde tütün ürünlerine gelen ÖTV zammı ile sarsıldı. Milyonlarca sigara tiryakisi, sigaraları daha pahalı almak zorunda kalacak. Gelen zam oranı ise yüzde 27.5 olarak belirlendi. Yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Türkiye yeni ÖTV zamlarını konuşuyor. Resmi Gazete'de yer alan karara göre geçtiğimiz günlerde tütün ürünlerine zam gelmesi kararlaştırıldı. Milyonlarca sigara tiryakisi yeni gelen zamları konuşuyor.

9 Aralık itibari ile bazı sigaralar zamlı fiyatlar üzerinden satılıyor. Sigaralara gelen zam oranı yüzde 27.5 oranında oldu. Bazı sigaralara dal başına zam yapıldı. Sigaranın tanesi bu şekilde 7 kuruş zamlanmış oldu.

Bazı sigaralar ile henüz zamlanmadı. Zam gelmeyen sigaraları ise marketlerde şimdilik bulmak zor oluyor.

Sigaralara 1 Lira zam

5 Aralık'ta pek çok sigara markası zamlandı. Bazı sigaralar ise henüz zamlı tarife uygulamıyor. Fakat bu sigara markalarını da marketlerde bulmak zor oluyor.

Henüz zamlanmamış markalara da yakında 1'er lira zam gelmesi ile sigaralar artık zamlı satılmaya başlayacak. Eskiden 9 TL'ye satılan bir sigara paketi, gelen zamlar sonunda 10 Lira'ya, 10 Liralık Sigaralar ise 11 Lira'ya yükseldi. Bazı markalar ise 1 TL değil, 50 kuruş zam yapmış durumda.

Şimdilik zam gelmiş sigara fiyatları şu şekilde;

1-003.png

2-002.png

2-003.png

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum