Yeni İos 10 İçin Whatsapp Özellikleri

Yeni İos 10 İçin Whatsapp Özellikleri

Günümüzde en yaygın ve popüler olan mesajlaşma servisi WhatsApp Apple yine çıkaracağı iOS 10 için yepyeni özellikleriyle birlikte geliyor.

Günümüzde en yaygın ve popüler olan mesajlaşma servisi WhatsApp Apple yine çıkaracağı iOS 10 için yepyeni özellikleriyle birlikte geliyor.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni gelecek özellikleriyle dikkat çekmeye başladı. Almanya kaynaklı sızan görüntülerde Apple kullanıcılarının rahatlıkla müzik paylaşımı yapabileceklerini gösteriyor.

WhatsApp 2.16.7.257 Beta sürümünde uygulama üzerinden müzik paylaşımı yapılabilecek.








ios 10Kullanıcıların kendi dahili depo alanlarında bulunan müzikler, Apple'ın müzik uygulaması olan Apple Music aracılığıyla gönderilebiliyor. Gönderim sonrasında tıpkı orjinal müzik izlenimi uyandırarak ekranda bir müzik çalar ve müziğe ait olan bir CD kapağı yer alıyor.iOS 10 için bir diğer özellik ise büyük boyutlu emojiler. Bilindiği üzere son günlerde emojiler insanlar için oldukça çok şey ifade etmekte. Bu önemi göz ardı etmeyen Apple şirketi WhatsApp için daha büyük emojiler kullanıma sunmuş. Apple daha önceden iOS 10 güncellemesi ile birlikte iMessage uygulamasında da daha büyük emojiler kullanacağını kullanıcılarına duyurmuştu. WhatsApp da bu büyük emojilerden faydalanma imkanı buldu ve tam normal emojilerin 3 kat daha büyük haliyle kullanıma sunulacak.Son olarak yeni sürüm ile beraber bir mention özelliği de göze çarpmakta. Bu yeni özellik sayesinde konuşma içerisinde direkt olarak birini etiketleyerek mesaj atmamız mümkün olacak.

 

 

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.