Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Yarıştı

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Yarıştı

Giresun Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kursları arasında dini bilgi yarışması düzenlendi.

Giresun'da Yaz Kur'an kursları arasında düzenlenen yarışmada önce camilerde birinciler seçildi. Daha sonra kendi camilerinde birinci olan öğrenciler arasında final yarışması Hacı Mithat camisinde gerçekleştirildi.
 
Düzenlenen yarışmaya Giresun Valisi Hasan Karahan ve il müftüsü Muhittin Oral'da katıldı. Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler arasında Kemal Yavuz birinci, Salih Gürkan Yavuz ikinci, Ali Aksu ise üçüncü oldu. Dereceye girmeyi başaran öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
 
Yarışmayla ilgili değerlendirme yapan Vali Hasan Karahan,"Yapılan bu tür faaliyetlerle örfümüzü adetlerimizi öğreniyoruz. Bizde çocukluğumuzda böyle faaliyetlere katıldık. Yüzyıllardır devam eden bu tür Yaz Kur'an kursları kıyamete kadar da devam edecek. Önemli olan burada öğrendiğiniz bilgileri unutmamak ve yaşantınıza dahil etmenizdir." Dedi.
 
Müftü Muhittin Oral ise bu yıl yapılan Yaz Kur'an Kursu yarışmasında eksiklerin bulunduğunu ve seneye bu eksiklerin giderilerek daha geniş kapsamlı yapılacağını ifade etti. 
 
Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.