Yavuz Bahadıroğlu Demokrasi Nöbeti'nde

Yavuz Bahadıroğlu Demokrasi Nöbeti'nde

15 Temmuz Darbe Teşebbüsü sonrası meydanları dolduran Bağcılarlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘tamam’ diyene kadar nöbet tutma sözü verdi. AK Parti Milletvekili Aziz Babuşcu da yaptığı konuşmada darbecilerin idam edilmesine yönelik halkın...

Bağcılarlılar, vatan ve demokrasi nöbetini her gün düzenli olarak tutuyor. Bağcılar Meydanı’ndaki nöbet programında bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, ihtilale kalkışan üniformalı teröristlerin kendilerinin paralel yapıya bağlı olduklarını itiraf ettiklerini belirtti.

Babuşcu konuşmasında askeri üniforma giyinmiş teröristlerin emperyalistlerin kuklası olan Fetö’den emir alarak halka ateş açtığını ve 246 kişiyi şehit ettiğini anlattı. ABD’nin, Fetö’yü iade için delil istediğini de hatırlatan Babuşcu, “Darbeci Tuğgeneral, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ı Fetö ile görüştürmek istiyor. Bu delil değil mi?” dedi.Halkın, darbeciler için idam istediğini de hatırlatan Babuşcu, “Bu teröristler için idam istiyorsunuz. Talebinizi Meclis’te muhalefet partileriyle birlikte gündeme getireceğiz. Cumhurbaşkanımız da Meclis’ten kendisine gelmesi halinde imzalayacağını belirtmiştir.”dedi. Daha sonra konuşan Yazar Yavuz Bahadıroğlu da Osmanlı’yı parçalamak için anlaşan İngiliz, Fransız ve Rusların emperyal duyguyla hareket ettiklerini belirtti. Osmanlıyı parçaladıktan sonra petrol bölgelerine sahip oldular, İsrail devletini kurdular. Emperyal güçlerin Mondros Antlaşması ile İstanbul’u da işgal ettiklerini hatırlatan Bahadıroğlu, ardından Hilafetin kaldırıldığını ve ezanın yasaklandığını belirtti.

“ERDOĞAN ÜZERİNDEN F16’LAR UÇARKEN BİLE ÜLKE İÇİN YATIRIMLARI DÜŞÜNDÜ”

Bahadıroğlu, 100 yıl sonra Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Osmanlı ruhunun dirildiğini de belirterek, “O, üzerinden F16 savaş uçakları uçarken bile yatırımları projelerini düşündü. Darbe girişimi sırasında halkını düşündü. Korkmadı ve halk ile birlikte darbecilere tokat vurdu.” dedi.

“ENGELLİLER İLAHİ GRUBU MEST ETTİ”

Meydanı dolduran binlerce Bağcılarlıyı bir sürpriz bekliyordu. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı İlahi Grubu üyeleri okudukları ilahi ve gazellerle binlerce ilçe sakinini duygulandırdı.

 

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.