Yaşlılar için 'sosyal yaşam evi projesi'

Yaşlılar için 'sosyal yaşam evi projesi'

Başkan Engin Öztürk, HASVAK tarafından bir otelde gerçekleştirilen Sosyal Yaşam Evi Projesi tanıtım toplantısında projenin Türkiye'de ilk ve tek olduğunu belirtti.

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Kurucu Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Engin Öztürk, "Sosyal Yaşam Evi Projesi ile her yaştaki insanlar için yeni dostlukların kurulmasını, tecrübelerin paylaşılmasını, sosyal dayanışmanın güçlendirilmesini, stresten uzak sosyal ve kültürel etkinliklerle hoşça vakit geçirmelerini sağlamış bulunuyoruz" dedi.

Öztürk, HASVAK tarafından bir otelde gerçekleştirilen Sosyal Yaşam Evi Projesi tanıtım toplantısında projenin Türkiye'de ilk ve tek olduğunu belirtti.
Proje kapsamında yardım çalışmalarının süreceğini belirten Öztürk, Sosyal Yaşam Evi'nde yaşlıların çağdaş, onurlu, sağlıklı, üretken ve yaşama sevinciyle dolu bir yaşlılık geçirmelerine yönelik hizmetler sunacaklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından Öztürk, projeye katkılarından dolayı Ulusal Ajans Başkanı Mesut Kamiloğlu ve Ankara Vali Yardımcısı Hasan Ersan'a Öztürk plaket verdi.

AA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.