Yarın (10 Kasım) Okullar tatil mi? Yoksa yarım gün mü? Açıklandı

Yarın (10 Kasım) Okullar tatil mi? Yoksa yarım gün mü? Açıklandı

Bu hafta Perşembe Günü'ne denk gelen 10 Kasım'ın tatil olup olmayacağı merak konusu olmuş durumda. Her sene olduğu gibi, bu sene de törenlerin düzenlececeği 10 Kasım Günü için tatil var mı? Okullar yarım gün mü olacak? Açıklandı...

2016 yılında Eğitim-Öğretim Yılı başlayalı 2 Ay'a yaklaşık bir süre oldu. Heniz herhangi bir resmi tatil ile tanışamamış Öğrenci ve Öğretmenler, 10 Kasım Günü'nün Perşembe'ye denk gelmesi ile tekrar umutlamış durumda. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın Haftasonu ile çakışması, Resmi Tatil bekleyen Kamu çalışanları ile okul ahalisini üzmüştü. Üstelik 29 Ekim'deki törenler de Cumartesi günü olunca, haftasonu tatilinin de bir bölümü sekteye uğramıştı.

Bu yüzden şu an milyonlarca kişi 10 Kasım 2016 tatil mi? 10 Kasım 2016 yarım gün mü? 10 Kasım'da tatil var mı? 10 Kasım tatil olacak mı? gibi soruları internetten arıyor.

10 Kasım 2016 Tatil mi? Yarım gün mü?

10 Kasım günü okullar her sene olduğu gibi bu sene de saat 09.05'de tören yapacak. Fakat ülkemizde 10 Kasım günleri resmi tatil değil. Bu yüzden herhangi bir şekilde kamu kuruluşları ve okullar tatil yapamayacak. Keza aynı şekilde yarım gün tatil de söz konusu değil.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum