Yapımcı Mehmet Bozdağ'dan 100. bölüm teşekkürü

Yapımcı Mehmet Bozdağ'dan 100. bölüm teşekkürü

TRT ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un senarist ve yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan 100. bölüm teşekkürü geldi. Bozdağ, "Bizi bu yolda yalnız bırakmayan, derdimizle dertlenip, hayallerimize ortak olan...

TRT ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 100. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin senarist ve yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan 100. bölüm teşekkürü geldi.

Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dörtyüz çadırlık Kayı obasının; güneşi bayrak, gögğü çadır eyleyip kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürerek biz cihan devletine dönüşmesinin hikayesini anlatıyoruz. Rabbimize şükürler olsun, "Diriliş Ertuğrul" bu akşam 100. bölümüyle ekranlara geldi.
Dizimiz; Yüce Türk Milletinin tevccühüyle yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kırarak Ortadoğu'dan Türk dünyasına, Arap coğrafyasından Avrupa'nın içlerine kadar uzanıp 60 ülkede yaklaşık 1 milyar insan tarafından takip edilen bir yapım oldu.

Bizi bu yolda yalnız bırakmayan, derdimizle dertlenip, hayallerimize ortak olan; başta Türk Milletine, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim."

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.