Yalçın Akdoğan: FETÖ operasyonu devam ediyor diğer cemaatler...

Yalçın Akdoğan: FETÖ operasyonu devam ediyor diğer cemaatler...

Eski Başbakan Yardımcısı, Ak Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, FETÖ dışındaki cemaatler için konuştu

Risale Haber-Haber Merkezi

Eski Başbakan Yardımcısı, Ak Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonlarda diğer cemaatlerin müsterih olması gerektiğini söyledi.

Milliyet'ten Serpil Çevikcan'ın aktardığı habere göre Akdoğan, darbe girişiminin bütün şartlarının dışarıda olgunlaştırıldığı konusunda hiçbir şüphesinin olmadığını söyleyerek, “Bu darbe başarılı olsaydı sadece bizi asmakla kalmazlardı, gelecek kuşakları da kaybederdik” dedi.

Akdoğan, cemaatler konusunda ise şunları söyledi:

DİĞER CEMAATLER MÜSTERİH OLSUN

Görevden alınanlar, uzaklaştırılanlar; böyle baktığımızda bunların ailesi var, çocuğu var, bunları görünce üzülen insanlar olabilir ama bu süreç kılı kırk yaran bir hassasiyetle yürütülüyor. Onlar daha önce kumpaslar kurarak insanlara zulmettiler. Zulmettikleri için duvara tosladılar. Biz bu süreci zulmetmeden, hukuk içerisinde yönetiyoruz. Ah vah edenlerin bunlar başarılı olsaydı ertesi gün belki binlerce insanın öldürüleceği, asılacağı bir tablo oluşacağını da unutmaması lazım. Tabi bunlar farklı cemaatler içine de sızmışlar. Bu noktada diğer cemaatlerin müsterih olmasında fayda var. Hukuki sürecin muhatabı bu örgüt ve yandaşlarıdır.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum