Xiaomi resmen Türkiye'de!

Xiaomi resmen Türkiye'de!

Çin'in en çok satan akıllı telefon markalarından biri olan Xiaomi, resmi olarak Türkiye'de satışa çıkıyor. İşte Xiaomi'nin resmi satış kanalı ve konunun detayları

Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı Çinli firmalardan birisi daha Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Ülkemizde resmi olarak satış hizmeti vermemesine karşın hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi'nin, Türkiye pazarına girebileceği açıklandı.

Çin dışında sadece birkaç ülkede daha resmi olarak satış hizmeti veren Xiaomi'nin, Türkiye pazarına daha önce girmek istediği fakat görüştükleri firmalarla bu konuda anlaşılamadığı ortaya çıktı. Genel olarak Çin dışında satış hizmeti verdiği ülkelerde online kanalları tercih eden Xiaomi'nin Türkiye'deki  tercihi ise hepsiburada.com olmuş.

Hedef 100 Milyon Akıllı Telefon!

Özellikle Mi4 ve Mi Note ile akıllı telefon pazarını kasıp kavuran Xiaomi, 2015 yılı içerisinde 100 milyondan fazla telefon satmayı hedefliyor. Türkiye'deki akıllı telefon pazarının büyüklüğünü göz önünde bulunduran yetkililerin, sosyal medya tarafında kullanıcılarla birebir iletişimde bulunmak için herhangi bir aracı firma kullanmayacakları öğrenildi.

Türevi marka ve modellere göre son derece uygun fiyatlara sahip olan Xiaomi akıllı telefonların, ülkemizdeki resmi satışının ne zaman başlayacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil. 

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.