Windows 10'a Denetim Merkezi Gelebilir!

Windows 10'a Denetim Merkezi Gelebilir!

Windows 10'a bu sene gelecek güncelleme İşlem Merkezi'ni ikiye bölerek ortaya yeni "Denetim Merkezi"ni çıkarabilir!

Söylentilere göre Microsoft, Windows 10'da önemli bir tasarım değişikliği yaparak Görev Çubuğundan erişebileceğimiz bir "Denetim Merkezi" işlevi sunmaya başlayacak. Denetim Merkezi, şu an İşlem Merkezi'nde bulunan bazı işlevleri daha kolay erişilebilir hale getirecek.

ÇARK SİMGESİ DENETİM MERKEZİNE ULAŞTIRACAK

Tüm bu bilgilerin kaynağı, Microsoft'un Windows 10'un son önizleme yapısından paylaştığı, ardından hızla sildiği bir ekran görüntüsü. Ekran görüntüsünde, Görev Çubuğunda saatin solunda göze çarpan çark simgesi, bazı kullanıcılara göre Ayarlar uygulamasına ulaşmak için yeni bir yol sunuyor.
Ancak Windows Central'a konuşan kaynaklara göre simge, yazımızın başında bahsettiğimiz Denetim Merkezine ulaşmak için kullanılacak. Denetim Merkezi, Wi-Fi, Tablet modu, Sessiz saatler gibi ayarları içerecek.

SADECE UYARILARI İÇEREN BİR BÖLME HALİNE GELDİ

Microsoft bu değişikliği gerçekten de yaparsa, şu anki İşlem Merkezi iyice sade bir hal alabilir ve alt tarafta yer alan denetimlerin hepsini kaybedebilir. Bunun sonucu olarak İşlem Merkezi'nin sadece uyarıları içeren bir bölme halinde geldiğini ve adının "Uyarı Merkezi" olarak değiştirildiğini görebiliriz.

YENİ GÜNCELLEME TASARIMDA DEĞİŞİKLİKLER YAPACAK

Değişikliklerin herkesin kullanacağı Windows 10'a nasıl yansıyacağını bu sene yayınlanacak olan Fall Creators updat ile birlikte göreceğiz. Bu güncelleme, muhtemelen bildiğiniz üzere Fluent Design System kapsamında Windows 10'un tasarımında bazı değişiklikler yapacak. Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.