Windows 10 için son tarih yarın! Windows 10 ücretsiz yükleme nasıl yapılır?

Windows 10 için son tarih yarın! Windows 10 ücretsiz yükleme nasıl yapılır?

Microsoft'un ücretsiz Windows 10 yükseltmesi yarın sona eriyor. Geçtiğimiz yıl 29 Temmuz'da piyasaya sürülen Windows 10 için bir yıl ücretsiz yükseltme hakkı verilmişti. Yarından itibaren işletim sistemi sürümünü yükseltmek isteyenlerin..

Microsoft, 29 Temmuz 2015'te yayınladığı Windows 10'a ücretsiz yükseltme imkanı sunmuştu. Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıları, işletim sistemlerini ücretsiz olarak Windows 10'a yükseltti. Bu ücretsiz yükseltme imkanı için ilk başlarda herhangi bir tarih açıklanmamıştı.

Lakin geçtiğimiz aylarda bu hizmetin sadece 1 yıl süreceğini öğrendik. Yani 29 Temmuz 2016 tarihinde (yarın) ücretsiz yükseltme sona erecek ve bu tarihten itibaren Windows 10 kullanmak isteyenler ücret ödemek zorunda kalacak.
 



Gördüğümüz gibi Microsoft geri sayımı başlattı ve 2 gün içinde ücretsiz yükseltme kampanyası sona erecek. İş işten geçmeden ücretsiz yükseltme yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Windows 10'un güncel Satış fiyatları ise şu şekilde:
 

  • - Microsoft Windows 10 Ev paketi - 429 TL
  • - Microsoft Windows 10 Pro paket - 729 TL


Diğer taraftan sürekli Windows 10 güncellemesi bildirimi alanlar ve bu konuda oldukça rahatsız olanlar da rahata erecek. Zira ücretsiz güncelleme tarihi geçtikten sonra çok büyük ihtimalle Windows 10 yükseltmesi için bildirim gelmeyecek.

 

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.