WhatsApp'tan yeni özellikler peş peşe!

WhatsApp'tan yeni özellikler peş peşe!

WhatsApp'taki yenilikler nedir? İşte sızdırılan ekran görüntüleri ve özellikler...

Almanya'dan gelen yepyeni bir rapor popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni özelliklerin ekleneceğini ve bazı revizyonların yapılacağını ortaya çıkardı. Mesela WhatsApp'ın 2.16.7.257 betasından alınan ekran görüntüsünde kullanıcılar arasında müzik paylaşımı yapılabildiği görülüyor. Diğer bir deyişle telefonda yer alan Apple Music şarkıları paylaşılacak. Fakat bunun için hem göndericinin hem de alıcının Apple Music abonesi olması gerekiyor. Müzik paylaşımı yapıldığında şarkının albüm görselleri ve küçük bir müzikçalar da görünecek.
Büyük emojiler geliyor. Yanlış okumadınız, büyük emojilerden bahsediyorum. Boyutları iOS 10'la gelen emojiler kadar olacak, şimdikilerin üç katı büyüklüğünde.
Grup sohbetlerine bir bağlantı üstünden katılma imkanı olacak, işin özeti bu bağlantıyı alıp, tıkladığınız zaman sohbete dahil olacaksınız. Yönetici bağlantıyı kaldırarak veya geçersiz kılarak sohbeti bitirebilecek. Son olarak Mentions özelliği var. Mesajlaşırken bir kişiden bahsediyorsanız, o kişiyi etiketleyebileceksiniz.
Halen beta süreci devam eden yeni WhatsApp sürümünün ne zaman yayınlanacağı şimdilik belli değil. Siz müzik paylaşımı, büyük emojiler özellikleri için ne düşünüyorsunuz? Size göre WhatsApp'ta olması gereken yenilikler nedir?


Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.