Whatsapp'ta görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Whatsapp'ta görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Whatsapp, son güncellemesi ile bombayı patlattı. Ne zamandan beri üstüne çalışılan Görüntülü Konuma özelliği nihayet whatsapp'a geldi. Skype, Facetime, Messenger gibi uygulamalardan sonra, artık whatsapp'ta da görüntülü konuşabilirsiniz. Ama nasıl?

Whatsapp, dünyanın hali hazırdaki en popüler mesajlaşma uygulaması... Uygulama pek çok özelliği ile kullanıcılarının ilgisini kendinde tutuyor. Mesajlaşmanın yanı sıra fotoğraf gönderme, video gönderme, ses klibi gönderme gibi pek çok özelliği barındıran Whatsapp, kullanıcı dostu arayüzü ile de mesajlaşma uygulamaları arasında zirvedeki yerini yıllardır kaptırmıyor.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a beklenen özellik nihayet geldi. Önce beta sürüm ile kullanıcılarını görüntülü arama ile tanıştıran Whatsapp, yeni güncelleme ile bu özelliği tüm kullanıcıların hizmetine sundu. Peki Whatsapp'ta görüntülü arama nasıl yapılır? Whatsapp görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Whatsapp görüntülü arama nasıl yapılır?

Whatsapp'ta video arama yapmak için, aynı sesli aramada olduğu gibi bir yol izlemeniz gerekmektedir. Konuşma ekranının üst bölümünde bulunan ve konuştuğunuz kişinin isminin bulunduğu yeşil platformun sağ tarafındaki telefon işaretini tıklıyoruz. İşareti tıkladıktan sonra önünüze iki seçenek geliyor. Sesli arama ile aynı telefon araması gibi düz arama yapabilirsiniz. Görüntülü arama seçeneğini seçerseniz de konuştuğunuz kişi ile görüntülü arama yapabilirsiniz.

jorek_1477991983_3875.jpg

Özellik, yeni güncelleme ile geldi. Henüz bu güncelleme tüm kullanıcılara dağıtılmadı. Fakat kısa süre içinde tüm kullanıcılar Whatsapp'tan görüntülü arama yapabilecekler.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.