Whatsapp'ta bu mesaj gelirse sakın tıklamayın

Whatsapp'ta bu mesaj gelirse sakın tıklamayın

Whatsapp mesajlarına yeni uyarı geldi. Dünyanın anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ı hackerlar ele geçirdi. Popüler mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması WhatsApp için pek çok kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir uyarı yapıldı.

 

Son dönemin en popüler uygulamalarından biri olan WhatsApp bir kez daha hack'ların hedefinde.

BİLGİLERİ ÇALIYORLAR

Yapılan açıklamaya göre, WhatsApp'ta paylaşılan mesaj ile hacker'lar kullanıcı bilgilerini çalıyor.Peki bu mesaj açıldığında ne oluyor? WhatsApp üzerinden kullanıcılara Exel dosyası gönderen hacker'lar bunun içindeki virüs ile kullanıcıların banka bilgilerini çalıyor

Bu mesajın akıllı telefon ile açılması durumunda telefonda tutulan şifrelere hacker'ların ulaşabildiğinin altını çizen siber güvenlik uzmanları, tanımadıkları numaralardan gelen mesajları açmamaları konusunda kullanıcıları uyarıyor Siber korsanların bu mesajların resmi kurumlardan geldiği izlenimi yarattığı uyarısında da bulunan uzmanlar bu taktiğin şu ana kadar sadece Hindistan'da görüldüğünü belirtiyor. Ancak bu tuzağın kısa sürede dünya geneline yayılmasından endişe ediliyor. Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'tan ise konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Akşam

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.