WhatsApp'a Snapchat özelliği geldi!

WhatsApp'a Snapchat özelliği geldi!

1 milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en yaygın kullanılan anlık mesajlaşması platformu konumunda bulunan WhatsApp'a Snapchat özellikleri geliyor. Beta sürümünde yayınlanan güncellemeyle birlikte, WhatsApp'tan gönderilen fotoğraflara yazı ve emoji eklen

Facebook, sahibi olduğu platformlara Snapchat'in özelliklerini eklemeye devam ediyor. Bildiğimiz üzere hem Instagram hem de WhatsApp hali hazırda Facebook'un bünyesinde bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda Instagram'a Stories (hikaye) özelliği gelmişti. Böylece kullanıcılar tıpkı Snapchat'te olduğu gibi, 24 saatte silinebilen anlık fotoğraf ve videolar paylaşabiliyor.İşte bu özellik artık kısmen WhatsApp'a da geliyor. WhatsApp'ta fotoğraf paylaşırken artık Snapchat'te olduğu gibi, fotoğraf veya videonun üzerinde oynama yapılabilecek.Üstelik yenilikler bunlarla sınırlı değil. Kamera uygulamasına gelen güncelleme sayesinde özçekimler artık çok daha net çekilebilecek. Sözde flaş uygulamasıyla, karanlık ortamlarda çekilen selfielerin gündüz çekilmiş gibi görüneceği ifade ediliyor.

Bu güncelleme şimdilik beta kullanıcıları için yayınlandı. Henüz test aşamasında olan bu güncellemenin yakın zaman içinde tüm kullanıcılar için yayınlanması bekleniyor.

 

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.