WhatsApp'a güncellemeyle iki yeni özellik geldi

WhatsApp'a güncellemeyle iki yeni özellik geldi

WhatsApp son zamanlarda yaptığı sık güncellemeler ile kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Tüm platformlar gelen son özellik oldukça keyifli bir kullanıcı deneyimi sunacağa benziyor.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, durum güncellemelerini eğlenceli hale getirecek bir özelliği duyurdu. Tüm platformlarda yapacağı güncelleme ile Facebook’ta bulunan renkli durum paylaşımı WhatsApp’a gelecek.

WhatsApp, durum güncelleme özelliğini ilk olarak sadece basit metin olarak başlatmıştı. Daha sonra bu özelliği geliştirerek fotoğraf ve video paylaşımını aktif hale getirdi. Son güncelleme ile kullanıcılar artık font, arka plan rengi ve link ekleme seçenekleriyle durum güncellemelerini zenginleştirebilecek.


WhatsApp yeni güncellemesiyle, durum güncellemeleri özelliğini renklendireceğini açıkladı.
Popüler mesajlaşma uygulamasının yaptığı açıklamada durumlar özelliğinin aylık 250 milyondan fazla kişi tarafından kullanıldığı belirtildi. Bu yeni özellik ile daha eğlenceli durum güncellemeleri yaparak duyurularınız daha etkileyici hale gelecek.


WhatsApp 2.17.50 güncellemesiyle gelen yazı değişiklikleri örneği.
Öte yandan 2.17.50 güncellemesiyle kullanıcılar metinler üzerinde italik, bold ve üstü çizili gibi değişiklikler yapabiliyor. Bu özelliği metinin üzerine uzun dokunarak kullanabiliyorsunuz.

 

,Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.