Whatsapp'a gelmesi beklenen 5 özellik

Whatsapp'a gelmesi beklenen 5 özellik

Whatsapp, kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni özellikler ile sürekli bir adım ileriye gitmeye çalışıyor. Yakın gelecekte dünyanın en çok kullanılan mobil mesajlaşma uygulamasına eklenmesi muhtemel olan 5 yeni özellik.

opüler mesajlaşma uygulamasının kullanıcıları uzun süredir gönderilen mesajın iptali ile ilgili bir yeniliği bekliyor. Whatsapp ekibi de bu özellik üzerine çalıştıklarını belirtti. Geliştirilen diğer özellikler düzenli olarak iOS ve Android kullanıcılarına sunuluyor.

Whatsapp Business sürümü yakın zamanda işletmeler için kullanıma açıldı. İş ve sosyal ilişkileri birbirinden ayıran platforma Messenger’da yer alan çıkartmalar da eklendi. Bunun gibi daha bir çok özelliğin gelmesi de bekleniyor. İşte Whatsapp’a gelmesi beklenen 5 yeni özellik.

Doğrulanmış işletmeler:

Whatsapp Business, kullanıcılarına müşterileriyle etkili bir iletişim aracı olacak. Twitter ve Instagram’daki mavi tik gibi bir doğrulama ile işletme profilleri doğrulanacak. Bu uygulama ile spam ve dolandırıcılığın önüne geçilmesi hedefleniyor.

Yeni Emojiler:


Yeni Whatsapp emojileri.
Whatsapp’ın emojileri tamamen değişiyor. Genel görünümleri daha büyük gözler ve daha belirgin çizgilerle güzelleşiyor. Yüksek çözünürlüklü cihazlarda çok daha belirgin olacak.

Whatsapp Business’a özel logo:


Whatsapp Business'ın muhtemel logosu.
Whatsapp’ın alıştığımız yeşil ahizeli logosu, Business versiyonunda radikal bir değişikliğe gidecek.

Karanlık mod:


Whatsapp mühendisleri gece modu üzerinde çalışıyor.
Uzun süredir uygulamanın arayüz renklerinde değişiklik yapılacağı söylentisi bulunuyordu. Yeni amiral gemisi cihazların ekran parlaklıkları arttırıldığı için kullanıcılar metin ile ilgili şeyleri düşük ışıkta yapmaya başladı. Bu nedenle Whatsapp ekibi uygulama için bir gece modu üzerinde çalışmaya başladı.

Bilinmeyen numaralar:

Kullanıcılar bilinmeyen bir numaradan mesaj aldığında otomatik olarak bir kartvizit görecek. Bu kartvizitte, karşıdaki kişinin farklı iletişim bilgileri bulunacak. Böylece mesajı alan kişi göndereni tanıyabilecek ve iletişim kurabilecek.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.