Whatsapp'a da erişim engellendi! (4 Kasım) Whatsapp neden açılmıyor? Whatsapp'a nasıl girilir?

Whatsapp'a da erişim engellendi! (4 Kasım) Whatsapp neden açılmıyor? Whatsapp'a nasıl girilir?

4 Kasım 2016'da gece saat 01.00 sularında başlayan Sosyal Medya kısıtlaması kapsamında Facebook, Youtube, Twitter gibi sosyal mecralara ulaşılamıyordu. Son gelen haberler bunun Whatsapp'a da sıçradığı yönünde.

4 Kasım 2016 gecesi tam anlamıyla internetsiz bir geceye girildi. Yapılan erişim kısıtlamaları kapsamında Facebook, Twitter, Youtube gibi sitelere girilememesinin şoku yaşanırken, bir şok da akıllı telefonların popüler uygulaması Whatsapp'tan geldi.

Whatsapp'tan konuşma yapanlar gece saat 02.00'den sonra mesajların "iletilmediğini" fark etti ve Whatsapp'a neden girilmiyor? Whatsapp erişim engeli neden oldu? gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı.

Whatsapp'a neden girilemiyor? Yazdıklarımız neden gitmiyor?

Whatsapp kullanıcıları son 1 saattir Whatsapp'ta yazdıklarını konuştukları kişiye gönderemiyor. Karşı tarafa gitmeyen mesajların nedeni ise şu an olan erişim kısıtlaması...

Kısıtlamanın nedeninin akşam başlayan HDP operasyonu olduğu düşünülüyor. Kimi internet kullanıcılarına göre ise siber saldırılar var.

Henüz resmi ağızlardan bir açıklama yok. Whatsapp'a ne zaman erişim olacağı konusunda bilgi gelir gelmez sizlerle paylaşacağız.

Whatsapp'a ne oldu? nasıl düzelir?

Whatsapp Mesajları gitmiyor ve whatsapp mesajları neden gitmiyor gibi soruların şu an net cevabı olmasa da, android veya ios cihazlar için hazırlanan VPN programlarını indirerek whatsapp'a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
15 Yorum