WhatsApp Web'e Yeni Özellikler Geldi

WhatsApp Web'e Yeni Özellikler Geldi

WhatsApp uygulamasının Web sürümüne yeni özellikler geldi. WhatsApp Web artık telefonlarda olan özelliklere kavuştu. İşte WhatsApp Web yenilikleri.

Akıllı telefonlarda anlık mesajlaşma hizmeti sunan WhatsApp, geçtiğimiz aylarda mesajlaşma olayını daha cazip kılabilmek için Web sürümü ile karşımıza çıkmıştı. iOS hariç, tüm Android, BlackBerry, Windows Phone, Nokia S40 ve Nokia S60 modellerinde kullanılabilen WhatsApp Web kısıtlı özelliklere sahipti. WhatsApp, Web üzerinden mesajlaşma deneyimini üst seviyeye taşımak için bugün bir takım yeniliklere gitti

whatsapp.jpg

Telefonlardaki özelliklerini Web sürümüne taşıyan WhatsApp, daha kullanışlı olacak. WhatsApp Web sürümünde artık; sohbetlerinizi silebilir veya arşivleyebilir, profil fotoğrafınızı değiştirebilir, durum güncellemesi yapabilir ve kişisel grupları düzenleyebilirsiniz. Kısacası WhatsApp’ın mobil sürümündeki bulunan en önemli özellikler Web’e taşındı.

iPhone'da Yok!
Ocak ayında yayınlanan WhatsApp Web sürümü henüz iPhone’da kullanılmıyor. Yarım yılını dolduran Web hizmetinin hala iPhone ile kullanılmaması neden kaynaklanıyor henüz bilinmiyor. Eğer iPhone sahibiyseniz ve WhatsApp Web’i kullanmak istiyorsanız ya bir süre daha beklemeniz ya da iOS 8.4 Jailbreak yaparak WhatsApp Web Enabler’ı yüklemeniz gerekiyor.

Jailbreak Nasıl Yapılır?

WhatsApp Web Enabler Nasıl Kullanılır?
1. Adım: WhatsApp’in en son güncel sürümünü App Store’dan indirin.

2. Adım: Jailbreak’li iPhone cihazınızdan Cydia uygulamasını açın. Cydia uygulamasının arama bölümüne “WhatsApp Web Enabler” yazın ve karşınıza çıkan Tweak’i indirin.

3. Adım: WhatsApp Web Enabler’ı kurduktan sonra ana menüde bulunan Ayarlar bölümüne girin ve Tweak’i aktifleştirin.

shiftdelete

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.