Washington dışlandı

Washington dışlandı

Uzmanlar, Suudi Arabistan'ın Rusya ile Suriye konusunda anlaştığını iddia etti. Türkiye, Katar, Suudi Arabistan ve Rusya'nın yeni bir blok oluşturduğuna dikkat çekti

Rusya Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammed bin Selman'la, St. Petersburg kentinde bir araya geldi. Konstantin Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede, iki ülke arasında nükleer enerji dahil birçok alanda anlaşma imzalandı. 

4 ÜLKE ABD İÇİN BÜYÜK RİSK 
Rusya'nın Arabistan'da 16 nükleer santral inşaa edeceği belirtildi. Rusya'yı ekonomik anlamda çökerten brent petrol varilinin 44 dolara düşmesi artık tarih oldu. Suudi Arabistan'ın yeni dönemde üretimi azaltacağı ifade edildi. Prens Selman, Suriye ve Esad'la ilgili de Putin'i ikna etti. Suudi Prens'in Türkiye ve Katar'la Suriye konusunda aynı düşüncede olduklarını ve Rusya'nın da bu düşünceleri paylaşmasını istediği iddia edildi. Putin de bu konuda geri adım attı. Kral Abdullah döneminde Arabistan'ı bir eyalet gibi gören Washington, yeni Kral Selman'la birlikte art arda darbeler aldı. Uzmanlar, "Türkiye, Arabistan ve Katar'la, Rusya'nın büyük güç olacağı kesin" dedi.

Takvim

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.