Vodafone'dan yeni akıllı telefon!

Vodafone'dan yeni akıllı telefon!

Vodafone, telefon, tablet ve saatten oluşan Smart ailesini tanıttı. Ön taleple 699 liraya satılacak olan Smart 6, 5.5 inç full HD ekranı ve hızlı şarj özelliği ile dikkat çekiyor. 699 liralık Smart Tab 6 ise operatör markalı 4G’li ilk tablet.

VODAFONE Türkiye, akıllı telefon Smart 6, operatör markalı ilk 4G tablet Smart Tab 6 ile Vodafone’un ilk giyilebilir teknoloji ürünü akıllı saat Smart Watch 6’dan oluşan Vodafone Smart 6 ailesini tanıttı. Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, akıllı cihaz satışlarının artmasının cari açığın dengelenmesi açısından da son derece önem taşıdığını belirterek, “Bu yaklaşımla ve bilinçle herkes sadece 699 liraya en kaliteli akıllı telefonu alabilsin diye Vodafone Smart 6 ailesini sunuyoruz” dedi. Yapılan bir araştırmaya göre geçen yıl dünyada 1 milyardan fazla akıllı telefon satışının gerçekleştiği bilgisini veren Öğüt, Mart 2015 itibariyle Türkiye’de 72 milyonun üzerinde mobil abone bulunduğunu, bu 72 milyon abonenin yüzde 46’sının akıllı telefon kullandığını dile getirdi.
 
Herkese akıllı telefon
 
Geçen yıl Türkiye’deki akıllı telefon satışlarının 11.6 milyon civarında olduğunu aktaran Öğüt, dünyada dijital dönüşüm hızla gerçekleşirken Türkiye için bu rakamın çok az olduğunu ifade etti. Gökhan Öğüt, dijital dönüşüm vizyonları çerçevesinde Türkiye’de akıllı telefon penetrasyonunun artmasına katkıda bulunma hedefiyle ve artan mobil geniş bant kullanımını karşılayabilmek için dünya çapında en son teknolojileri en uygun fiyatlarla sunduklarını vurguladı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ise telefonun donanım desteğini ZTE firmasından aldıklarını belirterek “Yeni lanse ettiğimiz telefonu Türkiye’de üretmek isteriz. Fırsat ve talep olursa muhakkak ki diğer ülkelere ihraç etmeyi de isteriz. Bu bizim için bir övünç kaynağı olur” şeklinde konuştu. 
 
1 Temmuz’da satışa çıkıyor
 
Yardımcısı Buruk, Vodafone Smart 6 ailesinde yer alan cihazların teknik özellikleri ile ilgili bilgi verdi. Vodafone Smart ailesinin ilk defa Türkiye’de olmakla beraber Vodafone’un bulunduğu 10 ülkede tanıtılacağını belirten Buruk, 1 Temmuz itibariyle Vodafone Smart 6 ve Vodafone Smart Tab 6’nın satışına başlanacağını belirtti. Buruk “Telefonumuz için ön talep fiyatımız 699 lira. 1 Temmuz’dan itibaren 899 lira olacak. Smart 6, 5.5 inçlik Full HD ekranıyla piyasadaki tüm operatör markalı cihazlar arasında hem çözünürlük, hem de genişlik açısından çok daha zengin bir ekran deneyimi sunuyor. Operatör markalı ilk 4G’li tablet olan Smart Tab 6 ise 699 lira. Vodafone Smart Watch 6 akıllı saat ise Android 4.3 ve iOS 7 üzerindeki tüm cihazları destekliyor. Günlük rutinin kolaylıkla takip edilmesini sağlayan Vodafone Smart Watch 6, Bluetooth kulaklık olarak kullanılabiliyor. Henüz fiyatı belli değil ama çok yakında piyasada olacak” dedi. 
 
Vodafone Smart 6
 
- 13 MP arka ve 5 MP ön kamera
- 3000mAH batarya ömrü
- Yüzde 40’a kadar daha hızlı şarj etme
- 2 GB RAM, 16 GB’lık dahili hafıza
- 150 Mbps hız kapasitesi
- 1 yıllık Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi

star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.