“Vahyin Hakikatinin İspatı” (Keşif Yolculukları-18) programı

“Vahyin Hakikatinin İspatı” (Keşif Yolculukları-18) programı

“Keşif Yolculukları” adı altında, izahlı ve görsel destekli Risale-i Nur Eğitim Programı, herkese açık ve ücretsiz olarak Ankara Kızılay’da yapılmaya devam ediyor.

Ayda bir kez olmak üzere Türkiye Yazarlar Birliği'nde sunulan programın içeriğini hazırlayan ve sunan yazar Ediz Sözüer, 4 Haziran 2016 16.45 Cumartesi günü sunulacak programı şöyle takdim ediyor:

“Risale-i Nur Eğitim Programımızın yeni dersi: “Vahyin Hakikatinin İspatı” Kur’ân’ın; ruhları, akılları ve kalpleri fetheden ve dünyayı manen istila eden büyük davasını nasıl ortaya koyduğunu etkileyici tespitler ışığında göreceğiniz ve insanlık âlemi içinde ortaya çıktığı andan itibaren, bütün hayallerin ötesinde ne mertebede büyük bir manevî inkılap gerçekleştirdiğini ve insan sözü olmadığının mantıkî çıkarım ve delillerinin en çarpıcılarına şahit olacağınız programımıza davetlisiniz. Bambaşka bir âleme götüren müziğiyle ve düşündüren görselleriyle 3 dk. 59 sn. lik tanıtım videosunu tam ekran ve HD izleyin. Fragman Video Adresi: https://youtu.be/G6SFqeqpum8

İnsanın, hayatın, kâinatın ve dinin yüksek hakikatini keşfetmek.. Aklen, ruhen ve kalben gelişim yolunda ilerlemek.. Hiç olmadığı kadar şaşırtıcı bir farkındalık kazanmak.. İlahî teknolojinin işleyiş mekanizmasını anlamak.. Muhteşem Bir Zihinsel Yolculuk.. Görsel Bir Şölen.. Hayret Verici Gerçekler.. Çarpıcı Görseller ve Videolar.. Hepsi ve Daha Fazlası Sizi Bekliyor! İmanî ilimlerin tahsilinde ciddî bir altyapı kazanmak, Risale-i Nur’u farklı mana açılımlarıyla anlamak ve taze bir heyecanla, alışkanlık ve sıradanlık perdesini kaldırıp atmak için ve olağanüstü bir keşif yolculuğu için bizimle gelin ve derslerimize katılın.”

Sözüer, bu görsel destekli derslere imkânı olan herkesin şahsen katılması büyük önem arz ettiğini ifade ederken bunun nedenini şöyle izah ediyor: “Yazılı olarak kaleme alınmış hakikatleri, sözlü ve görsel bir şekilde izlemeniz (eğitim programımızı üstüne bina ettiğimiz kitap çalışmamızda olmayan ilave izahlarla) daha iyi anlama ve hissetme imkânı sunuyor. Böylece sadece akılla anlaşılmayan ve aslında “hissedilen hakikatler” olan iman ilmini anlamakta ve “farklı mana açılımları”na kapı açmakta, en verimli bir metodu takip etmiş oluyorsunuz. Bu derslere ve bu hakikatlere herkesten evvel kendim muhtaç ve talipli olduğum için, birçok kardeşimle beraber bu manaya en başta bizzat şahidim. Bu çalışmalar ortaya çıktıktan sonra, daha önceden onlarca defa okuduğum yerleri hiç bu kadar iyi anlamamış olduğumu görerek hayret içinde kaldığımı itiraf ediyorum.”

Eğitim Programı Sayfası: https://risaleinuregitimprogrami.com/egitim-programi/

Eğitim Programı Tarih ve Adresi: 
4 Haziran 2016 / 16. 45-18. 30 Cumartesi (Ayda bir kez sürekli program)

Türkiye Yazarlar Birliği Eğitim Salonu, Sümer 1 Sok. No: 11/9 Kat: 4 Kızılay/ANKARA
İletişim: edizsozuer@gmail. com / 0 (505) 506 76 61 (Ediz SÖZÜER)

Eğitim programımız, kadın ve erkek ayrı olacak şekilde belirlenen oturum düzenine ve ders ciddiyetine riayet etmek şartıyla herkese açıktır. Zamanında gelinmesini ve çocuk getirilmemesini rica ederiz. Aynı katta mescit ve bir arka sokakta otopark mevcuttur.

1. Program: 16. 45-17. 30

* Kur’an’ın Şaşırtıcı Etkisi

* İlahî Kitapların Müjdeli Haberleri

Sunum Arası: 17. 30-17. 45

2. Program: 17. 45-18. 30

* Kur’ân: İnsan Gücünün Üstünde Bir Mucize

* Kur’an’ın Bilimsel Mucizeleri

Birer ay arayla iki bölüm olarak sunulacak programımızı tamamladığınızda, vahyin hakikatinin gerçekliğini ve ilahî etkisini daha önce hiç olmadığı kadar iliklerinizde hissedecek ve Kur'an'ın Allah'tan geldiğinin detaylı analizler ve mantıkî delillerle en çarpıcı bir şekilde ortaya koyulduğuna ve ispat edildiğine şahit olacaksınız. Eğitim programı takdiminin ve önceki ders videolarının yayınlandığı, sunum dosyalarının dosyalarının ve E-Kitapların yüklü olduğu zengin içerikli renkli internet sitesinin adresleri ise şöyle: https://www.kesifyolculuklari.com ve www.risaleinuregitimprogrami.com

kesif-yolculuklari-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.