Ünye Anadolu İmam-Hatip geleneği bozmadı

Ünye Anadolu İmam-Hatip geleneği bozmadı

Her yıl düzenlenen İmam-Hatip Liseleri arası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasında Ünye Anadolu İmam-Hatip Lisesinin başarısının tekrarlayarak bir kez daha ispatlandı.

Bu yıl ÜnyeAnadolu İmam-Hatip Lisesinin öncülüğünde organize edilen 5. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması Ordu il finali, 05 Nisan 2014 Cumartesi günü Halil Efendi Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Her yıl İmam-Hatip Liseleri arası düzenlenen ve  bu yıl Ordu ilinde Ünye Anadolu İmam-Hatip Lisesinin öncülüğünde organize edilen 5. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması, 05 Nisan 2014 Cumartesi günü Halil Efendi Sosyal Tesislerinde yapıldı.

10 ilçeden gelen misafirlere saat 08.00´de Ünye Anadolu İmam-Hatip Lisesinin pansiyonunda kahvaltı ikram edildi. Saat 09.30´da yarışma başladı. Yarışma iki bölümde düzenlendiği için; ilk bölümde Arapça Bilgi Yarışması yapıldı. On okulun yarıştığı Arapça Bilgi Yarışmasında derece şu şekilde oluştu: 1.Ünye Anadolu İmam-Hatip Lisesi  2.Ulubey İmam-Hatip Lisesi 3.Fatsa
Anadolu İmam-Hatip Lisesi

Öğle yemeğinin ardından Arapça Şiir Yarışması bölümüne geçildi. Arapça şiir yarışmasında okulumuz A-12/A sınıfı öğrencisi Tuba VURAL il birincisi olmuştur.   8 okulunu yarıştığı Arapça Şiir Yarışmasında derece şu şekilde oluştu: 1.Ünye Anadolu İmam-Hatip Lisesi  2.Kumru Anadolu İmam-Hatip Lisesi 3.Ordu Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi
Her iki yarışmada da dereceye girenlere çeşitli ödüler verildi.

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.