Ünlü Hollywood yıldızının paylaşımlarında Kur’andan alıntılar

Ünlü Hollywood yıldızının paylaşımlarında Kur’andan alıntılar

Dünyaca ünlü filmlerde oynamış ve yine milyonlarca kişi tarafından dinlenmiş şarkılara imza atan Hollywood ünlüsü, son dönemlerde İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğraflarda Kur’an-ı Kerim’den alıntılar yaparak dikkat çekiyor.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-
Mean Girls, Herbie gibi döneminin genç neslini sinema salonlarına doldurmuş filmleri olan ve iki de pop albümü sahibi Lindsay Lohan, son günlerde fotoğraf paylaşım sitesi İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor.

Fotoğraflarının altına Kur’an-ı Kerim’den pasajlara yer veren dünyaca ünlü isim, özellikle ailesi ile olan fotoğraflarda Kur’an-ı Kerim’in anneler ile ilgili olan bölümlerinden sıkça alıntı yapıyor.

Lindsay Lohan, geçtiğimiz yıl Arap ve Ortadoğu kültürü üzerine çalıştığını ve bu kültürün kendisini çok etkilediğini medyaya açıklamıştı. Uzun süredir Kur’an-ı Kerim’i de incelediği bilinen Lohan, bu paylaşımlar ile kutsal kitabımızdan nasıl etkilendiğini de gösteriyor.

Gözlerine doğru yakın çekim bir fotoğraf paylaşan Lindsay Lohan, altına kur’an-ı Kerim’in Haşir Suresinden 1.ayet’i yazdı;” Göklerdeki ve yerdeki her şey Allah’ı tespih etmektedir. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir”

Fotoğrafa yoğun ilgi gösteren Müslümanlar, bir gece Lohan’ın takipçi sayısının da katlanmasını sağladı.

Albawaba’nın haberine göre fotoğraf ve altındaki Ayet akıllara Lohan Müslümanlığa mı geçiyor sorusunu getirdi. Yakın çevresi de Lohan’ın Kur’an-ı Kerim’e bağlandığını ve yakında Müslüman olabileceğini söylüyor.

Lohan’ın Kur’an ile başlayan yakınlığında ilk olay bu değil. Daha önce Brooklyn’de bir açılışa konuk olan Lohan, yanında Kur’an-ı Kerim’in bir kopyası ile davete iştirak etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.