Üniversite tercihleri ne zaman bitiyor? Üniversite Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite tercihleri ne zaman bitiyor? Üniversite Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milyonlarca Üniversite adayı LYS Sonuçları'nın açıklanması ardından 18 Temmuz'da Üniversite tercihlerine başlamıştı. Üniversite Tercihleri'nin bitiş tarihi ile ilgili ÖSYM'den uyarı geldi. Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017

2017 Üniversite Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu için öncelikle Üniversite tercihlerinin bitişi bekleniyor. Milyonlarca Üniversite adayı iyi bir geleceğe adım atabilmek için Üniversite Tercihleri yapıyor. Peki 2017 Üniversite Tercihleri ne zaman bitiyor?

18 Temmuz'da başlayan ÖSYS tercihleri devam ediyor. Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinde yer almak isteyen Üniversite adayları iyi bir bölümde okumak isteyenler uzun zamandır devam eden tercih maratonuna önem veriyor. İyi bir gelecek için doğru Üniversite tercihi birinci şart olarak karşımıza çıkıyor.

2017 Üniversite Tercihleri ne zaman sona erecek?

18 Temmuz 2017'de başlayan Üniversite Tercihleri ÖSYM'den gelen açıklamaya göre yarın, yani 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 23.59'da sona erecek.

Yine ÖSYM'den gelen açıklamaya göre adaylara ek süre verilmeyecek, yani tercih dönemi süresi uzatılmayacak.

2017 Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

2017 ÖSYS Tercih Sonuçları konusunda ise ÖSYM'den gelen resmi bir açıklama yok. Geçtiğimiz yıl tercih dönemi benzer zamanda idi. Geçen yıl 10 Ağustos'ta açıklanan tercih sonuçları'nın bu yıl da aynı zamanlarda açıklanması bekleniyor.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.