Üniversite öğrencilerinden Suriyeli yetimlere iftar

Üniversite öğrencilerinden Suriyeli yetimlere iftar

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci, Suriyeli çocuklar ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde eğitim gören 20 öğrenci, aralarında topladıkları paralarla Suriyeli yetim çocuklar ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

Suriyeli yetimler okulunda düzenlenen yemeğe, Kilis kent merkezinde yakınlarıyla barınan 350 Suriyeli yetim çocuk katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Sedat Işıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazanın ilk iftarında Suriyeli yetim çocuklarla bir arada olmak istediklerini söyledi.

Bir ay boyunca arkadaşlarıyla para biriktirdiklerini dile getiren Işıklar, ''Suriyeli mağdur çocuklara ve kimsesizlere yardımcı olmak istedik. Bugün amacımıza ulaştığımız için çok mutluyuz'' dedi.

Yemeğe yetimlerle yaklaşık 700 kişinin katıldığını ifade eden Işıklar, Suriye'deki iç savaşın bir an önce bitmesini ve Suriyelilerin vatanlarına dönmesini diledi.

Ömer Faruk Kutluca da Suriyeli yetim çocuklara ramazanın ilk gününde düzenledikleri yemeğe bazı vatandaşların da katkı sunduğunu ifade etti.

İşletme Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Yasemin Özdemir ise Suriyeli yetimlerle bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.