Ulusoy namaz karşıtlığında ısrarlı

Ulusoy namaz karşıtlığında ısrarlı

Şehirlerarası otobüs firmalarının, namaz düşmanlığına yönelik tavırlarında bir türlü düzelme olmuyor. Yolcularına namaz kılmak için mola vermTeyen Ulusoy firması, yasakçı tavrını hâlâ sürdürüyor.

Şehirlerarası otobüs firmalarının, namaz düşmanlığına yönelik tavırlarında bir türlü düzelme olmuyor. Yolcularına namaz kılmak için mola vermeyen Ulusoy firması, yasakçı tavrını hâlâ sürdürüyor. 6 Ağustos Çarşamba günü Samsun’dan İstanbul’a gitmek için Ulusoy Turizm’den, eşi Kadın Sarman (48), ikiz oğulları 15 yaşlarındaki Hamza ve Talha ile beraber kendisi dâhil toplam 4 kişilik bilet alan İsrafil Sarman (48), otobüsün namaz molası vermemesi sebebiyle mağdur oldu.
 
SARMAN: Ulusoy’un namaza yönelik bu tavrını kınıyorum
 
İsrafil Sarman konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Samsun otogarından saat; 23.00’de Ulusoy firmasına ait 34 ZL 0935 plakalı araçla seyahat ettiklerini söyledi. Sabah namazı vaktinin gelmesiyle beraber otobüs şoföründen namaz molası talebinde bulunduklarını ifade eden Sarman; “Otobüsteki yetkililer ise namaz molası vermeyeceklerini, en yakın molanın ise 2 saat sonra olduğunu söylediler. Sabah namazının vaktinin de bu süre içerisinde geçtiğini söylememiz üzerine ailecek bizi Bolu Gerede Köroğlu Dinlenme Tesisleri’ne yakın bir yerde, yolun kenarında, otobüsten indirdiler. Bilet ücretini de bize iade etmediler. Daha sonra dinlenme tesisinde sabah namazımızı kıldık ve iki saat sonra başka bir firmaya ait otobüse binerek, ayrıca tekrar ücret ödeyerek, İstanbul’a gelebildik. Bu durum karşısında çok mağdur olduk. Ulusoy’un namaza yönelik bu tavrını kınıyorum” dedi.
 
ULUSOY CEVAP VEREMEDİ
 
Konuyla ilgili olarak görüşmek istediğimiz Ulusoy Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Erdoğan ise telefonlarımıza çıkamadı. Konu hakkında Erdoğan’ın asistanına gerekli notları bırakmamıza rağmen, herhangi bir dönüş yapmayarak, Ulusoy hakkındaki iddialara cevap veremedi.
 
Akit 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum