Üç Aylar hangi ay başlıyor? 2017 Üç Aylar hangi gün?

Üç Aylar hangi ay başlıyor? 2017 Üç Aylar hangi gün?

Müslüman Alemi için en kutsal aylar olan Üç Aylar başlıyor. Recep,Şaban ve Ramazan Ayları'nı barındıran Üç Aylar için Müslüman Toplumumuz da heyecanlı. Peki 2017'de Üç Aylar ne zaman? Üç Aylar'a ne kadar kaldı? 2017 Üç Aylar hangi gün başlayacak?

Recep, Şaban ve Ramazan Ayları, Müslüman Alemi için son derece önemli olan Üç Aylar olarak bilinen aylardır. Kandilleri, Oruç İbadetleri'ni ve daha pek çok önemli günü ve geceyi içinde barındıran Üç Aylar boyunca Müslümanlar ibadet dolu günler geçirmek istiyor.

2017 yılının 2. Ayı'na da veda etmek üzereyiz. Bu da 2017 Üç Aylar'ın giderek yaklaşması anlamına geliyor. Bu mübarek ayları ibadet ve hayır dolu geçirmek isteyen milyonlarca kişi; "2017 Üç Aylar ne zaman başlayacak? Üç Aylar hangi ay başlıyor? 2017 Üç Aylar hangi gün? 2017 Üç Aylar'a ne kadar kaldı? Üç Aylar ne zaman?" gibi aramalar yapıyor.

2017 Üç Aylar hangi gün?

İbadetlerin artacağı, insanların günahlardan ekseriyetle uzak duracağı, duaların fazlalaşacağı üç aylar, her sene olduğu gibi, bu sene de Miladi takvim ile Hicri takvim arasındaki farktan dolayı, geçtiğimiz yıldan farklı bir zamanda başlayacak.

2017 Üç Aylar, 30 Mart 2017 Perşembe günü başlayacak. Bu tarih aynı zamanda Mübarek Regaip Kandili'nin de gelişi olarak karşımıza çıkıyor.

Üç Aylar'a 24 Şubat 2017 itibari ile 34 gün kaldı.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.