Twitter'daki FETÖ'cülerin hesaplarına operasyon

Twitter'daki FETÖ'cülerin hesaplarına operasyon

FETÖ'cü darbecilerin 15 Temmuz'daki başarısız darbe kalkışmasının sonrasında, örgüt mensuplarının Twitter adreslerinin kapatılacağı açıklanmıştı. Twitter gerekli adımları attı ve bu hesapları Türkiye'de askıya aldı. Engellenen hesaplar arasında...

15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin kalkıştığı darbe kalkışması başarısızlıkla sonuçlandı. Darbe kalkışmasıyla birlikte sosyal medyada milyonlarca kişi darbeyi lanetleyen açıklamalar yaptı. İnsanlar sokaklara döküldü ve tankların önüne kendi bedenini siper ederek darbecilere 'dur' dedi.

FETÖ mensuplarının ihanet girişiminin ardından kamu kurumlarında genel bir tasfiye süreci başladı. Bu doğrultuda FETÖ üyesi olduğu tespit edilen şahıslar görevlerinden uzaklaştırıldı.

TWİTTER'DAN OPERASYON

Sosyal medya üzerinden de bu örgüte destek verenlerin hesaplarının kapatılacağı açıklanmıştı. Türlü provokasyonlarla insanları yanlış bilgilendiren, devlet büyüklerine iftiralar atan ve FETÖ'yü aklamaya çalışan bu insanların hesapları Türkiye'de askıya alındı.

Askıya alınan hesaplar arasında FETÖ'ye bağlılığını her fırsatta dile getiren basketbolcu Enes Kanter de bulunuyor. İşte o hesaplardan bazıları:

 

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.