Twitter kullanıcı sayısı açıklandı

Twitter kullanıcı sayısı açıklandı

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter’ın kullanıcı sayısı açıklandı. Kullanıcı sayısında beklenenin üzerinde bir artış görülen Twitter, 328 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı.

140 karakterlik gönderilerle duygu, düşünce, haber gibi birçok şey yazılarak takipçilerle paylaşılan sosyal medya platformu Twitter’ın her geçen gün kullanıcı sayısı artıyor.

Beklenenin üzerinde bir artış görülen Twitter’ın kullanıcı sayısı bir önceki çeyreğe göre 9 milyon artarak yüzde 3 artış kaydetti ve 328 milyona ulaştı.

Analistlerin tahminine göre aktif kullanıcı sayısının 321 milyon olması bekleniyorken Twitter, bunun da 7 milyon üzerine çıkarak beklentilerin üzerine çıktı ve başarı elde etti.

Bununla birlikte 2013 yılının Kasım ayında halka arz edilen Twitter’ın borsadaki düşük seyri de sürüyor. En son 14 dolar seviyesinde ilerleyen şirket hisseleri, kullanıcı artışıyla beraber yüzde 10 değer kazanmasına rağmen şirket değerine yansıması kuvvetli olmadı.

Son çeyrekteki kullanıcı sayısı yüzde 3 artarken şirket değerindeki yüzde 1’lik artış kullanıcı sayısı artışının değere yansımadığını da gösteriyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.