Türksat dünya devleti ile yarışta

Türksat dünya devleti ile yarışta

Uydu iletişim teknolojilerinin geldiği son noktayı gözler önüne seren 34. Satellite Fuarı, ABD’nin başkenti Washington DC’de düzenlendi.

70 ülkeden 350 şirketin ve 12,500 uydu iletişim uzmanının katıldığı fuara, Türkiye, TÜRKSAT ve  TAI  ile katıldı.

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen Satellite 2015 fuarında ülkemizi TÜRKSAT temsil etti. 

Fuarda yer alan ve Türkiye’nin gururu olan TÜRKSAT ve TAI’nin stant açılışlarını TÜRKSAT Genel Müdürü Ensar Gül gerçekleştirdi. 
TÜRKSAT DÜNYA DEVLERİ İLE YARIŞTA

Açılışta konuşan TÜRKSAT Genel Müdürü Prof Dr. Ensar GÜL; uydu teknolojileri alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve etkinliklerde ön planda yer aldıklarını vurguladı. 

Gül,  “şu anda Washington’daki fuarın yanı sıra Almanya’daki CeBIT Hannover Fuarı’nda ve Dubai’deki CABSAT Fuarı’nda da yer alıyoruz. Uluslararası bir marka haline gelen TÜRKSAT, ülkemiz için bir gurur kaynağıdır” şeklinde konuştu.

Uluslararası firmaların ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği TÜRKSAT standında uydu haberleşme hizmetleri alanında yürütülen faaliyetlerin yanı sıra, yeni haberleşme uyduları Türksat 4A ve Türksat 4B hakkında bilgi verildi. 

2015 yılının Haziran ayında uzaya fırlatılacak olan ve yüksek kapasiteye sahip Türksat 4B haberleşme uydusuyla birlikte TÜRKSAT ilgili pazarlardaki etkinliğini de arttırmış olacak.

haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.