Türkiye’de bir ilk

Türkiye’de bir ilk

Düzce Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri etkinlik yönetimi dersi kapsamında Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurgül Soydaş’ın editörlüğünde “Etkinlik Yönetimi” adlı kitabı yayınladı.

Gölyaka Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan “Etkinlik Yönetimi” adlı kitap dahilinde öğrencilerin çalışmaları sonucu ortaya çıkan 18 projeye yer verildi. Kitapta öğrenciler tarafından gerçekleştirilen 18 projenin gelişim süreci ve etkinlik sonrası gelen tepkilerin takibinin gerçekleştirilmesi gibi konular ayrıntılarıyla yer aldı.

Türkiye'de ilk defa meslek yüksekokulu öğrencilerinin böyle bir çalışma yaptığının önemine değinen Öğretim Görevlisi Nurgül Soydaş, “Meslek Yüksekokullarının bu tarz gelişmelere ihtiyacı var. Öğrenciler buradan ayrılırken elleri dolu umutları fazla ayrılsın istedik ve öğrenci arkadaşlarla böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Gölyaka Belediyesi’ne de bize yaptığı katkılarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Öğretim Görevlisi Soydaş, “Etkinlik Yönetimi” adlı kitabın, etkinlik yönetimi dersi gören üniversite öğrencilerinin kitap içerisindeki projelerden ve yapım aşamalarından faydalanmalarının kitabın amaçları arasında yer aldığını belirterek “Yapılan projelere sahip çıkabilme açısından yüksekokul öğrencilerinin bu tür projelerle kendilerini geliştirerek neler yapabileceklerini kanıtlamaları önem taşımaktadır” diye konuştu.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.