Türkiye Yazarlar Birliği’nde Risale-i Nur semineri

Türkiye Yazarlar Birliği’nde Risale-i Nur semineri

Araştırmacı-yazar Ediz Sözüer’in Türkiye Yazarlar Birliği’ndeki Risale-i Nur seminerleri devam ediyor

Risale Haber-Haber Merkezi

“Keşif Yolculukları” adı altında, izahlı ve görsel destekli Risale-i Nur Eğitim Programı, herkese açık ve ücretsiz olarak veriliyor. “Ebedî Hayatın Varlığının İspatı” başlıklı seminerde 10. Söz’ün izahı yapılacak.

Sözüer, konu ile ilgili şunları söyledi:
“Daha önce hiç olmadığı kadar farklı bir şekilde ebedî hayatın gerçekliğini hissetmek ve âhiretin varlığını kesin olarak ispatlayan Risale-i Nur’un Onuncu Söz’ünü daha önce hiç anlamadığınız kadar bambaşka bir düzeyde anlamak, zevk etmek ve muazzam bir manevî hazla keyifle deneyimlemek için programımıza davetlisiniz. 

Ebedî bir hayatın var olduğunu kesin olarak bilseydiniz ne yapardınız? Sonsuza kadar yaşayacağınızı bilmeniz hayata bakışınızı nasıl etkilerdi? Peki ya ebedî hayatınızdaki rahat ve mutluluğunuzun bu geçici dünya hayatındaki davranışlarınıza göre belirleneceği bilgisine -geceden sonra gündüzün, kıştan sonra baharın geleceğinden emin olduğunuz ve iki kere ikinin dört ettiğini bildiğiniz kesinlikte- sahip olabilseniz, acaba hayatınızda neler değişirdi? Kıymetine paha biçilmez böyle bir hakikatin bilgisine, sadece eğitim programımızı dikkatle takip ederek ulaşabileceğinizi size haber verseydik, heyecanlanmaz mıydınız?”

Seminer, Türkiye Yazarlar Birliği Eğitim Salonunda 3 Aralık 2016 Cumartesi saat 16’da Sümer 1 Sok. No: 11/9 Kat: 4 Kızılay/Ankara adresinde başlayacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.