Türkiye-Ukrayna Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Türkiye-Ukrayna Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Türkiye'nin Dünya Kupası Eleme Gruplarındaki maçları devam ediyor. Konya'da bu akşam Ukrayna gibi zorlu bir rakibi ağırlayacak olan Türkiye'nin maçı hangi kanalda yayınlanacak? Maç saat kaçta başlayacak? hepsi haberimizde...

2018 yılında yapılacak olan Dünya Kupası Elemelerinde I Grubunda mücadele eden A Milli Takımımız, Konya'da zorlu Ukrayna Milli Takımı'nı ağırlıyor. 6 Ekim 2016 yani bugün oynanacak olan maç hangi kanalda? Saat kaçta başlayacak? soruları merak ediliyor. A Milli Takımı desteklemek için ekran karşısına geçecek olan ülkemiz için gerekli bilgiler haberimizde...

Türkiye- Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Konya'da oynanacak olan Türkiye-Ukrayna maçı TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maç tv8.com.tr  adresinden de naklen takip edilebilir.

Maç kesinlikle şifresiz olarak yayınlanacak. Yani maçı izlemek için ekstra bir ücrete veya aboneliğe gerek yok.

Türkiye-Ukrayna Maçı Saat Kaçta?

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak olan maç saat 21.45'de başlayacak.

A Milli Takımımız bu zorlu maç öncesi şu aday kadro ile hazırlıklarını tamamladı;

Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor), Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Volkan Şen, Mehmet Topal, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Hakan Kadir Balta, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin (Galatasaray), Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Emre Mor (Borussia Dortmund), Caner Erkin, Olcay Şahan, Cenk Tosun (Beşiktaş), Mevlüt Erdinç (Metz), Yunus Mallı (Mainz 05), Enes Ünal (Twente)

Maçın ilk 11'i ise maç saatine yakın bir zamanda açıklanacak.

A Milli Takımımız, zorlu rakibi Ukrayna ile toplamda 7. Kez karşı karşıya geliyor. Daha önceki 6 maçın 4'ünü Milli Takımımız kazanırken, 1 kez taraflar berabere kalmış, 1 kez ise sahadan Ukrayna galip ayrılmış durumda.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.