Türkiye-İzlanda Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Türkiye-İzlanda Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Milli Takımımızın 2018 Dünya Kupası elemelerindeki en önemli maçlarından biri yaklaşıyor. Rakip Avrupa'nın sevilen ve zorlu takımı İzlanda. Son yıllarda Dünya futboluna damga vuran İzlanda'nın Milli Takımımız ile olan maçı saat kaçta? Hangi Kanalda?

A Milli Takımımız, Perşembe günü oynadığı Ukrayna maçının ardından bir başka zorlu randevuya çıkıyor. Konya'daki zorlu mücadelede sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılan Milli Takımımız, 2018 Dünya Kupası'na gitme yolunda bir zorlu viraj ile daha karşı karşıya. Rakip ise Avrupa Futbolunun yükselen değeri İzlanda.

Arda Turan ve onun gibi bir çok profesyonel oyuncunun alınmadığı A Milli Takım, genç ve enerjik kadrosu ile dikkat çekiyor. Özellikle son 2 maçta Emre Mor faktörü de dikkat çekiyor. Oyunu ve tekniği ile herkesin dikkatini çeken Emre Mor, İzlanda maçında da en büyük kozumuz.

A Milli Takımımız tarihte İzlanda ile 9 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 5'inde İzlanda galip geldi. 2 Maç beraberlik ile biterken 2 maçtan Türkiye galip ayrılmasını bildi.

İzlanda Türkiye Maçı Saat Kaçta?

Türkiye'nin İzlanda deplasmanında oynayacağı maç Türkiye Saati ile saat 21.45'de başlayacak. Maçın hakemi ise İngiltere'nin önde gelen hakemlerinden Mark Clattenburg olacak.

İzlanda karşısında oynayacağımız maç, Türkiye'nin Dünya Kupası Elemeleri I Grubunda oynayacağı 3. Maç olma özelliğini taşıyor. Gruptaki ilk maçta Hırvatistan ile 1-1 berabere kalan Milli Takımımız, 2.Maçta da Ukrayna ile 2-2 berabere kaldı. Üst üste beraberliklerden sonra Millilerimiz İzlanda karşısına galibiyet parolası ile çıkıyor.

İzlanda Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Saat 21.45'te başlayacak olan İzlanda-Türkiye maçı TV8'de naklen yayınlanacak.

 

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.