Türkiye İsrail'i işgal edecek: Afrin'den sonra adım adım

Türkiye İsrail'i işgal edecek: Afrin'den sonra adım adım

Serdar Turgut: Bütün bunların İncil’de yazdığını ve bunun sonucunda...

Risale Haber-Haber Merkezi

HaberTürk yazarı Serdar Turgut, Amerika'da "Türkiye’nin İsrail’i işgal edeceği söylentisinin" yayıldığını söyledi.

Washington’da sürekli artan Türkiye karşıtlığının ve İsrail’den ülkemize yönelik düşmanca söylemlerin, sadece reel siyasetin acımasız soğuk denklemleri içinde kalarak anlamanın imkânsız olduğunu belirten Turgut, "Örneğin bu düşmanca yaklaşanlar, son olarak Türkiye’nin İsrail’i işgal edeceği söylentisini yaymaya başladılar" dedi.

Trump’ın yanına Mike Pence ve Steve Bannon’u alarak Beyaz Saray’a oturmasıyla birlikte tabanda Evanjelik hareketin inanılmaz hareketlendiğine dikkat çeken Turgut, "Washington’da ise İsrail’e koşulsuz destek veren neo-con’lar bu tabanı başkentten yönlendirerek Beyaz Saray’ı ve siyasi söylemleri kontrol altına aldılar. Başkan Trump’a elçilik binasını Kudüs’e taşıtma kararı aldıran bu neo-con-Evanjelik koalisyonun hedefinde Türkiye bulunuyor. Washington’daki, Türkiye’yi neredeyse düşman haline getiren havayı onlar körüklüyorlar" şeklinde yazdı.

Türkiye Afrin'den sonra adım adım İsrail'i işgal edecek!

Türkiye düşmanı bazı isimleri aktaran Turgut, yazısını şöyle sürdürdü:

"Bu koalisyonun yönlendirdiği seçmen tabanı bugünlerde içeriği hayli tehlikeli sonuçlara varabilecek Türkiye karşıtı bir kitabı okuyup tartışıyorlar. Kitabın adı “Türkiye, İsrail’i İşgal Ediyor: Armageddon’a Az Kaldı-Şimdi Uyanmanın Zamanı” (Turkey Invades Israel: Half/Way to Armageddon-High Time to Awake). Yazarı da Evanjelik çevrelerde tanınıp bilinen Craig C. White.

"Bu kitapta İncil’e atıf yapılarak Türkiye’nin lideri Erdoğan’ın, eski Asur krallarının yaptıklarını yapacak bir “Magog” olduğunu ve önce Suriye’yi işgal edip ardından İsrail’e yürüyeceğini, bütün bunların İncil’de yazdığını ve bunun sonucunda bir Armageddon savaşının çıkacağını söylüyorlar.

Bu dünyanın insanları anlayacağınız Türkiye’nin Afrin’e girmesini terörist örgüte karşı verilen bir savaş olarak değil, Türkiye’nin adım adım İsrail’e işgal için yaklaşması süreci olarak görüyorlar ve buna karşı savaşmanın kendilerinin dini görevleri olduğunu sanıyorlar.

Anlayacağınız son derece tehlikeli hurafelerin reel siyasi hedeflerle buluştuğu inanılmayacak kadar tehlikeli bir bakış açısı var ortada.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
7 Yorum