Türkiye Büyük Finali'nin Biletleri Satışta

Türkiye Büyük Finali'nin Biletleri Satışta

Ülkemizde milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan ve sunduğu yüksek miktardaki ödüllerle dikkat çeken League of Legends'ın büyük finali için biletler satışa sunuldu.

turkiye-buyuk-finali-2014-ulker-sports-arena1-1436360937.jpg

Dünya ile birlikte özellikle ülkemizde de oldukça yoğun ilgi gören PC oyunu League of Legends'ın büyük finali için biletler satışa sunuldu.

Uzun soluklu Şampiyonluk Ligi maçlarının ardından ligi ilk altı sırada tamamlayan takımların katılacağı Türkiye Büyük Finali'nde son iki takım best-of-five formatında final serisini oynayacaklar. Kazanan takımı ise büyük bir ödül bekliyor!

z-001.jpg

Toplamda 200.000 TL değerinde ödül havuzu bulunduran TBF'de şampiyon takım tüm ödül havuzunun yarısını kasasına ekleyecek.

8 Ağustos günü saat 11:00'da ziyaretçilere kapısını açacak olan organizasyonun şampiyon takımı ülkemizi temsilen Uluslararası Wild Card elemelerine katılacak. Buradan da birinci olarak ayrılırsa 2015 League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak

tbf_sampiyon_0.jpg

Final Ülker Sports Arena'da!
Geçtiğimiz yıl binlerce taraftarın eşliğinde Ülker Sports Arena'da gerçekleşen büyük finale bu yıl da Ülker Sports Arena ev sahipliği yapacak. Biletix üzerinden satışa sunulan biletlere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

 

shiftdelete

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.