Turkcell’den girişimcilere ücretsiz sertifka

Turkcell’den girişimcilere ücretsiz sertifka

Turkcell’in dünyaca ünlü teknoloji üniversitesi MIT işbirliği ile başlattığı “Girişimcilik MBA” programı devam ediyor.

Turkcell’in Ocak ayında dünyaca ünlü teknoloji üniversitesi MIT (Massachusetts Institute of Technology) işbirliği ile başlattığı “Girişimcilik MBA” programı sürüyor.

imdiye kadar dünya üzerinden 70 bin, Türkiye’den de binden fazla katılımcının Turkcell Dijital Akademi üzerinden eğitim aldığı bildiriliyor. Turkcell müşterisi olmayan internet kullanıcılarının da yararlanabildiği program, teknoloji eğitimi alanında en dünyanın önemli üniversitesi kabul edilen MIT işbirliği ile Turkcell Akademi ziyaretçilerine sunuluyor. 
MITx’in (MIT Online Eğitim Platformu), bu programla online eğitim konusunda dünyada ilk kez bir şirketle iş birliği yaptığı belirtiliyor.

“Girişimcilik MBA” (Innovator’s MBA) adını taşıyan program kapsamında katılımcılar “Müşteri kimdir?”, “Müşteriyi nasıl tanırız?” ve “Kullanıcıdan Doğan Girişimcilik” konularını öğrenerek sertifika alabiliyor. Eğitime katılanlara onur sertifikası ücretsiz olarak verilirken, onaylı ve uluslararası geçerliliği olan sertifikasını almak isteyen katılımcılar ise edX üzerinden, 50 dolar ücret karşılığında sahip olabiliyor.

haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.