Türk Telekom Mobil İnternet neden kesildi? Türk Telekom 3G Kesintisi (20 Ocak)

Türk Telekom Mobil İnternet neden kesildi? Türk Telekom 3G Kesintisi (20 Ocak)

Türk Telekom, eski adı ile Avea'nın mobil internet sistemini, yani 3G'sini kullanan adaylar, yaklaşık 2 saattir Mobil İnternet Hizmetine erişim sıkıntısı yaşadığını bildiriyor. Türk Telekom 3G ve 4.5G servisine neden girilmiyor?

Türk Telekom'un mobil hizmetlerine saat 10.00'dan beri pek çok kullanıcı erişim sağlayamıyor. Türk Telekom, eski adı ile Avea'nın 3G ve 4.5G hizmeti ile internete bağlanan kullanıcılar, 2 saate yakın bir süredir internet erişiminden yoksun olduklarını ifade ediyor.

Bazı Türk Telekom ADSL kullanıcıları da ev internetlerinde belli sıkıntıları yaşadıklarını ifade ediyor. Kurum'un mobil müşteri servisleri de konu ile ilgili yardım veremiyor.

Pek çok kullanıcı an itibari ile telefondan internete giremiyor. Türk Tlekom Mobil İnternet neden kesildi? sorusuna yanıt aranıyor.

Türkiye geneli pek çok kullanıcıdan gelen sıkıntıyı henüz yaşamadığını ifade edenler de mevcut. Fakat özellikle İstanbul'da Türk Telekom Mobil internet kesintisi yaşayanlar mevcut. Konu ile ilgili kurum henüz resmi bir açıklama yapmış durumda değil. Türkiye genelinde internet erişimi engellemesine neden olacak bir olay yaşanmış durumda da değil. Bu da sorunun kurumun teknik servislerinde yaşandığını gösteriyor.

Konu ile ilgili Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayan bazı kullanıcılara; Mobil İnternet'te sorun yaşanmaktadır, ara ara kontrol ediniz" uyarısı verildiği gelen bilgiler arasında.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum