Türk Telekom Mobil İnternet Kesildi mi?

Türk Telekom Mobil İnternet Kesildi mi?

4 Kasım itibari ile başlayan internet erişim engelleri giderek yayılıyor. Facebook, Twitter ve Youtube'ın ardından Whatsapp da erişim sıkıntıları ile karşı karşıya idi. An itibari ile bazı kaynaklardan gelen haberler şaşırttı.

4 Kasım gecesi Türkiye'nin internetsiz gecesi oldu diyebiliriz. Bu sabahın ilk saatlerinde devam eden durumda, Facebook, Twitter ve Youtube'a hala ulaşılamıyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Whatsapp'ta gönderilen mesajlar gitmemeye başladı. Pek çok kullanıcı Whatsapp'a ne olduğunu merak ederken, sabahın ilk saatlerinde gelen duyumlar herkesi şaşırttı.

Eskiden Avea olan, şimdi Türk Telekom çatısında birleşmiş GSM operatörünün Mobil İnternet Hizmetinin şu an için kesik olduğu söyleniyor. Akıllı Telefonunuzun Hücresel Verisi'ni açtığınızda internet gelmez ise sorun sizden kaynaklı değildir, çünkü şu an aynı sorunu yaşayan pek çok kullanıcı olduğunu söylemek mümkün.

Fakat herhangi bir Wi-Fi servisine bağlandığınızda bu sorunu yaşamayacaksınız.

Türk Telekom GSM hatlarda internet erişiminin neden olmadığı şimdilik bilinmiyor. Konu ile ilgili bilgi aldığımızda sizlerle paylaşacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
40 Yorum