'Tüm gerçekleri açıkladığımızda bütün dünya şaşıracak'

'Tüm gerçekleri açıkladığımızda bütün dünya şaşıracak'

Kassam Tugaylarından yapılan açıklamada, "Esirleri özgürlüğüne kavuşturmak için direnişin elindeki tüm gerçekleri en uygun zamanda açıkladığımızda bütün dünya, halkımız ve esirlerimiz şaşıracaktır." denildi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluları kurtarmak için "tüm gerçekleri" açıklayacaklarını duyurdu.

Kassam Tugayları'nın yaptığı ve El-Aksa televizyon kanalının yayınladığı açıklamada, "Esirleri özgürlüğüne kavuşturmak için direnişin elindeki tüm gerçekleri en uygun zamanda açıkladığımızda bütün dünya, halkımız ve esirlerimiz şaşıracaktır." ifadelerine yer verildi.

"İsrail mutlaka bir bedel ödeyecek"

İsrail'in yeni bir esir takası anlaşması yapmaktan kaçtığı kaydedilen açıklamada, "İsrail, halkını sahte çağrılarla aldatıyor. Bu kaçış ona bir yarar sağlamayacak ve zaman faktörü asla lehine olmayacaktır." mesajı iletildi.

Açıklamada, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklulara ise "İsrail mutlaka bir bedel ödeyecek ve bütün Filistin sevince gark olacaktır." mesajı verildi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.